WERELDKINDERDAG 2011 – HET IS FEEST!!

Het was Michaels Jacksons’s wens: een internationale kinderdag. Eden Gommans (1960) heeft vanuit eigen werk en levenservaring, haar verlangen om voor de kinderen in de wereld iets te doen, “wereldkinderdag 25 juni” gekoppeld aan de sterfdag van Michael Jackson, in de hoop dat er nu eindelijk aandacht komt voor kinderen en voor het kind in onszelf! Want de kinderen zijn onze toekomst, maar ook degenen die ons vanuit hun onschuld en eenvoud, helpen herinneren aan wie wijzelf zijn. Een dag waarop we vrij nemen en net als voor Vaderdag en Moederdag er voor de kinderen zijn!

Dit jaar opende Theater aan de Parade in ‘s-Hertogenbosch haar deuren voor honderden kinderen en ouders, die genoten van diverse optredens, activiteiten en workshops in o.a. dans, zang, muziek maken.
Een grote groep enthousiaste kinderen stond vooraan de piano om mee te zingen met My favorite things uit The Sound of Music. Na de workshop mocht iedereen laten zien wat ze geleerd hadden op het grote podium. De ontzettend leuke dag eindigde met een gezamenlijk optreden van alle artiesten. Het was feest! Hieronder een paar leuke filmpjes van de avond. De geluidskwaliteit laat helaas in de laatste filmpjes wat te wensen over! Excuses namens mijn persoonlijke cameraman!