Samen zingen, spelen en dansen is niet alleen leerzaam, het is ook ontzettend leuk!! Verras nu uw kind met een kinderfeestje dans, zang en/of improvisatiespel. Een ideale manier om op een speelse en leerzame wijze te voelen hoe het is om samen met vriendjes en vriendinnetjes te zingen, dansen, of te acteren. U kunt mij ook boeken voor workshops tijdens bijvoorbeeld een straatfeest, open dag of ander kinderevenement.

 

VERJAARDAGSFEESTJES OP MAAT
Ieder kind is anders. Daarom geldt in principe geldt voor iedere leeftijdscategorie een ander soort feest. Ik heb het onderscheid gemaakt tussen de allerjongsten (4-6 jaar oud) en kinderen op basisschoolleeftijd (6-10 jaar oud).

 

4-6 JAAR

Dansfeest
Minimaal 45 minuten.Korte warming-up, instuderen van dans (choreo) en ieder kinderfeest eindigt met een live-uitvoering van alle kinderen voor de ouders.
Kinderen mogen speciale kleding meenemen (meisjes: bijv prinses, jongens: stoer!)

Verjaardagsfeestje dans op de muziek van K3 en Mega Mindy. Met z’n allen optreden voor de ouders. Spannend!

 

6-10 JAAR

Een kinderfeest op maat, afgestemd op wat uw kind het leukst vindt. De basis is simpel: samen zingen, samen dansen of samen acteren (improvisatiespel). Minimaal 45 minuten, met een duidelijke intro, voorbereiding en een afsluiting. Ruime keuze uit diverse musicals, liedjes en improvisatiespelletjes.

Dansfeest (musical/jazz)
Gedurende 45/60 minuten leer ik een echte choreografie aan op 1 van de bekende musicals zoals Grease of High School Musical!
We beginnen met een warming-up en na het instuderen van de choreo mogen de kinderen dit echt uitvoeren voor de ouders, net een echt optreden dus.

Zangfeest (musical)
Gedurende 45/60 minuten leer ik de kids een musicalnummer uit o.a The Sound of Music aan, op de piano! Eerst leer ik ze het een en ander over zingen! Wat komt er allemaal kijken bij zingen? houding, ademhaling, techniek etc. We zingen dan wat in en studeren het nummer in, ik begeleid op de piano. Later kunnen we solo’s verdelen, indien gewenst. We sluiten af door het voor de ouders op te treden!
Het is ook mogelijk dat ik een speciaal verjaardagsnummer voor de jarige zing.

Acteer(improvisatie)feest
Gedurende 45/60 minuten neem ik de kinderen mee in de wereld van toneel. Door middel van oefeningen en spelletjes leer je hoe het is om te improviseren,net zoals De Lama’s dat doen! Je speelt en werkt echt met elkaar samen en stapje voor stapje ga je die welbekende drempel over en kun je lekker gek doen!!
Geen echte uitvoering, maar er is wel een mogelijkheid iets als een zelf bedacht toneelstukje voor te doen voor de ouders.

 

Kinderfeestje zang (Het is een hard bestaan, uit de musical Annie)

 

KINDEREVENEMENTEN OP MAAT

alle leeftijden
Geen kinderfeest, maar een echte workshop. Ideaal voor een straatfeest, open dag, of ander evenement waar entertainment gevraagd is voor diverse groepen kinderen. Minimaal 45 minuten, met een duidelijke intro, voorbereiding en een afsluiting. Ruime keuze uit diverse musicals, liedjes en improvisatiespelletjes. U heeft de keuze uit de volgende workshops:

optie 1: Kinderworkshop zang

optie 2: Kinderworkshop dans

optie 3: Kinderworkshop improvisatiespel

 

 

workshop zang @ Wereld Kinderdag Theater aan de Parade, Den Bosch

workshop dans @ Danscode Theater aan de Parade, Den Bosch

workshop improvisatie KW1C, Den Bosch

 

 

Kosten
Alle workshops (apart) kosten 25 euro per kwartier excl.BTW en reiskosten (0,19 euro per km)
Een kinderfeest/workshop duurt minimaal 45 minuten.

U kunt een optie nemen. Deze optie dient 2 weken voor de geplande datum van optreden bevestigd of geannuleerd te worden.